Utskriftsvennlig versjon Del på Facebook

Ajla vant fotokonkurransen


Ajla Cejvan stakk av med førsteplassen i fotokonkurransen #mitterasmusminne. Hun lastet opp det flotte bildet under på Instagram og fortalte om helt spesielle opplevelser som volontør gjennom Erasmus+: Aktiv Ungdom og Europeisk volontørtjeneste. Ajla var volontør i Marmande i Frankrike i 2015. 

 

 

 

 

 Under karnevaldager med barn fra SFO der vi var volontører. Denne dagen gjorde jeg noe jeg aldri hadde klart før i mitt liv – å ikke snakke i 8 timer! En av mange ting jeg lærte under Erasmus+-oppholdet mitt: å kommunisere uten å bruke språket.

 

 

Alle bidragene ble vurdert av en jury satt sammen av representanter fra de tre arrangørene, og til slutt sto det mellom et fåtall bilder der karnevalbildet til Ajla endte opp som vinner.

 

Juryens begrunnelse: «Dette er et flott foto med god stemning, godt blikkfang, energi og bevegelse i bakgrunnen, samtidig som det har med en fin Erasmus+-historie. Bildeteksten fremhever positive sider ved Erasmus+».

 

Fotokonkurransen ble arrangert av Senter for internasjonalisering av utdanning, EUs delegasjon til Norge og Erasmus+: Aktiv Ungdom i forbindelse med Erasmus+ 30-årsjubileum. Oppgaven gikk ut på å dele «ditt beste Erasmus+-minne» på Instagram med en liten tekst om hva Erasmus+ har betydd for deg. Vi fikk inn omtrent 120 forskjellige bidrag fra rundt 50 personer. Vi i Erasmus+: Aktiv Ungdom er veldig fornøyde med at så mange delte bilder fra opplevelser de har fått gjennom ungdomsdelen av Erasmus+. Vi fikk inn en god del bilder fra bl.a. gruppeutvekslinger og volontøropphold.

 

Vi vil takke alle som deltok i konkurransen for flotte og innholdsrike bidrag. Det er ingen tvil om at det er mange der ute som har fått og fortsetter å få mange gode opplevelser og erfaringer gjennom Erasmus+, det være seg gjennom studentutveksling og yrkesfagutplassering eller gjennom ungdomsdelen av programmet.

 

Mer om volontøroppholdet til Ajla kan du lese her og her.

 

Om bare noen uker starter Ajla i ny jobb. Vertsorganisasjonen hennes i Frankrike har gitt henne fast jobb, 1,5 år etter at hun gjorde ferdig volontøroppholdet sitt. Hun skal altså tilbake til Marmande og jobbe med internasjonale prosjektet, inkludert Erasmus+-prosjekter. En flott Erasmus+-ambassadør!

Les også om
Rekordtall for Erasmus+ i jubileumsåret 2017
Nå kan du påvirke fremtiden til Erasmus+-programmet
Ny Erasmus+-app
Erasmus+ fyller 30 år!
Ajla vant fotokonkurransen
Samisk samfunnsengasjement startet med frivillig arbeid i Tyskland


Aktiv Ungdom 20 år

Den Europeiske Ungdomsportalen
Eurodesk-logo

Følg Aktiv Ungdom på #aktivungdom
RSS Hold deg oppdatert
med RSS