Utskriftsvennlig versjon Del på Facebook

ATOQ - Advanced Training on Quality. Finland 21.-26. mai


ATOQ er en forkortelse for Advanced Training on Quality. Det er et av våre beste kurs for ledere i gruppeutvekslinger, og gir anledning til å evaluere egne erfaringer og til å lære mer om hvordan interkulturell læring kan være en del både av utvekslinger og det daglige ungdomsarbeidet. Søknadsfrist: 1. aprilHva?

Kurset retter seg mot både frivillige og profesjonelle ungdomsarbeidere og ungdomsledere som allerede har noe erfaring fra gruppeutvekslinger. Målet for kurset er å gi metoder og verktøy innen ikke-formell læring for å gjøre den neste Aktiv Ungdom-utvekslingen enda bedre. Man vil også se på hvordan man kan bruke metodene i det daglige arbeidet med ungdom. ATOQ gir deg også mulighet til å møte nye samarbeidspartnere i andre land.

 

Deltakerne på kurset skal:

 

Her kan du finne utfyllende informasjon om kurset, og lenke til elektronisk søknadsskjema.

 

 

Hvem kan delta?

Kurset passer for ungdomsarbeidere og ungdomsledere. Søkere må være over 18 år, beherske engelsk som arbeidsspråk og delta aktivt på hele kurset. Det forutsettes at deltageren skal ha organisert eller deltatt på en utveksling i regi av Aktiv Ungdom-programmet, og ha planer om å arrangere flere.

 

Kostnader

Reise og opphold dekkes mot en egenandel på kr. 500. Deltakeren legger selv ut for reise og får refundert dette i etterkant.

  

 

Har du spørsmål, kontakt Irene Handeland, tlf. 46 61 51 66 eller Gry Nesse tlf: 46 61 51 22.

 

Nettbasert søknad

Det er nettbasert søknad (online application) til dette kurset, følg lenken til dette over. Dersom du ikke alt er registrert i den europeiske kursdatabasen (Salto), må du opprette en søkerprofil med personlige opplysninger. Disse opplysningene hentes inn i søknaden, og brukes når vi skal velge ut deltakere, til deltakerlister osv. Det er derfor viktig at du fyller ut alle de obligatoriske feltene.

 

Etter at du har opprettet søkerprofil, kommer du rett inn i søknadsskjemaet. Dine personlige data er da fylt ut. Svar så på spørsmålene i skjemaet. Denne informasjonen brukes når vi skal velge ut deltakere, og sendes også til kurslederne slik at de vet litt om bakgrunnen til deltakerne. Når du trykker på ”Registrer”, blir skjemaet lagret. Etter søknadsfristen leser vi på Aktiv Ungdom-kontoret søknadene og prioriterer blant de norske søkerne.

 

Flere søkere fra samme organisasjon

Vi får ofte spørsmål om flere fra samme organisasjon kan søke, og dette er det i prinsippet ikke noe i veien for. Men det er ofte flere søkere enn kursplasser, og vi vil sjelden prioritere to søkere fra samme organisasjon hvis det er mange søkere. Hvis en organisasjon ønsker å sende flere deltakere, kan de gjerne skrive hvem av søkerne som de ønsker skal prioriteres.

 

NO-TCP-139-2012

 

Les også om
Hvorfor delta på Aktiv Ungdom-kurs
Aktiv Ungdom + Ungdom & Fritid = Sant
Seminar om ekstremisme
GET IN NET Training Course on Management of a Transnational Youth Initiative Project
BiTriMulti (BTM) - Multilateral Training Course for newcomers in youth exchanges
Nordic Appetiser - Youth Exchanges for Beginners
Youth policy in practice
Film: Lær nye metoder, finn samarbeidspartnere, skap prosjekter!
Short and Snappy - Kontaktseminar i nytt format!
Give POWER to EMPOWER
Seminar “iNEETiative - Holistic Approach to Youth at Risk and in NEET situation”
TICTAC - Multilateral Training Course to support quality in youth worker mobility activities under Erasmus+ Youth in Action
Network meeting: Structured Dialogue
Connect and Co-Create: CMS on Sustainability for Transnational Youth Initiatives under Erasmus Plus
TRANS-INCLUSION ERASMUS+ SEMINAR
I REJECT, DO YOU?
EuroPeers: European Network Meeting
Korleis bruke kursdatabasen Salto
Praktisk informasjon om kursa


This site UK

Aktiv Ungdom på Instagram og Twitter, #aktivungdom
RSS Hold deg oppdatert
med RSS