Utskriftsvennlig versjon Del på Facebook

Aktiv Ungdom + Ungdom & Fritid = Sant


Aktiv Ungdom og Ungdom & Fritid slår nå kreftene sammen for å tilby gratis kurs i prosjektutvikling. Kurset er åpent for alle som jobber med ungdom, men vil være spesielt tilpasset de som jobber i fritidsklubber og ungdomshus.


Med dette kurset ønsker vi å gi deltakerne gode verktøy for å planlegge og gjennomføre prosjekter sammen med ungdom. Som fritidsklubbenes interesseorganisasjon, har Ungdom & Fritid lang erfaring med å bidra til at ungdom kan realisere egne ideer og prosjekter. Kurset er basert på YO-PRO-metodikk, som er utviklet spesielt for å sette ungdom selv i førersetet, med ungdomsarbeidere som er veiledere i stedet for ledere. Kursene holdes av erfarne kursledere med lang fartstid som både ansatte i fritidsklubber, kursutviklere og kursholdere.

 

Aktiv Ungdom støtter allerede en rekke prosjekter i fritidsklubber og ungdomshus rundt om i landet, men håper at dette samarbeidet vil føre til at enda flere får øynene opp for mulighetene i programmet. Kurset skal finansieres av Aktiv Ungdom og gjennomføres i samarbeid med Ungdom & Fritid.

 

Kursopplegget springer ut fra Opplæringsprogrammet for ungdomsarbeidere, som er utviklet av Ungdom og Fritid med støtte fra Helsedirektoratet. Opplæringsprogrammet har gitt rundt 600 ungdomsarbeidere innføring i temaer som jus for ungdomsarbeidere, prosjektutvikling og -ledelse, og samarbeid og omdømmebygging, men er nå avsluttet. I det nye kurset ønsker vi å dra nytte av disse erfaringene, men tilpasse programmet slik at det retter seg mer mot Aktiv Ungdom-prosjekter.

 

Bestill kurs ved å følge denne linken.

Les også om
Støtte til EVS-volontører gjennom oppturer og nedturer
Developing Digital Youth work
TICTAC - Multilateral Training Course to support quality in youth worker mobility activities under Erasmus+ Youth in Action
Power to You(th)
Study visit: Integration of Young Refugees
Bli med på evalueringsseminar i Stockholm!
Like a Boss! Making Erasmus+ work for you. A Training for Senior Managers
The Art of Dialogue Training
BiTriMulti (BTM) - Multilateral Training Course for newcomers in youth exchanges
COMETS – Understanding and facilitating individual and group learning processes
Quality Matters II. A cross sectoral approach to mobility projects within Erasmus+ programme


Aktiv Ungdom 20 år

Den Europeiske Ungdomsportalen
Eurodesk-logo

Følg Aktiv Ungdom på #aktivungdom
RSS Hold deg oppdatert
med RSS