Utskriftsvennlig versjon Del på Facebook

Kurs: Cultural Window, Tsjekkia 4. - 10. juni


Har du lyst til å samarbeide med land i Øst-Europa og Kaukasus om ungdomsprosjekter, er dette et spennende kurs. Finn partnere, lær metoder og få med deg det viktigste du trenger å vite for å komme i gang med en god Aktiv Ungdom-søknad. Søknadsfrist 8. aprilHva

EU har tilført ungdomsprogrammet Aktiv Ungdom hele 31,5 millioner euro øremerket samarbeid med Hviterussland, Ukraina, Moldova, Georgia, Armenia og Aserbajdsjan for årene 2012 og 2013. Satsingen kalles the Eastern Partnership Youth Window.  Aktiv Ungdom i Norge skal fordele rundt 165 000 euro fra denne potten.

 

På dette kurset vil det bli fokus både på interkulturell læring som metode i internasjonale ungdomsprosjekter, utvikling av partnerskap mellom organisasjonene som deltar, og informasjon om prosjekttypene i Aktiv Ungdom.

 

Hvem kan delta?

Kurset passer for ungdomsarbeidere og -ledere som ønsker å lære nye metoder, finne samarbeidspartnere og gå i gang med prosjekter med land i regionen. Søkere må være over 18 år, beherske engelsk som arbeidsspråk og delta aktivt på hele kurset. 

 

Kostnader

Reise og opphold dekkes mot en egenandel på kr. 500. Deltakeren legger selv ut for reise og får refundert dette i etterkant.

  

Mer informasjon og søknadsskjema

Kurset arrangeres av Aktiv Ungdom i Tsjekkia og finner sted 4. - 10. juni.

 

På Salto-sidene kan du finne utfyllende informasjon om kurset, og lenke til elektronisk søknadsskjema.

 

Søknadsfrist 8. april 2012.  

 

Har du spørsmål, kontakt Irene Handeland, tlf. 46 61 51 66.

 

Nettbasert søknad

Det er nettbasert søknad (online application) til dette kurset, følg lenken til dette over. Dersom du ikke alt er registrert i den europeiske kursdatabasen (Salto), må du opprette en søkerprofil med personlige opplysninger. Disse opplysningene hentes inn i søknaden, og brukes når vi skal velge ut deltakere, til deltakerlister osv. Det er derfor viktig at du fyller ut alle de obligatoriske feltene.

 

Etter at du har opprettet søkerprofil, kommer du rett inn i søknadsskjemaet. Dine personlige data er da fylt ut. Svar så på spørsmålene i skjemaet. Denne informasjonen brukes når vi skal velge ut deltakere, og sendes også til kurslederne slik at de vet litt om bakgrunnen til deltakerne. Når du trykker på ”Registrer”, blir skjemaet lagret. Etter søknadsfristen leser vi på Aktiv Ungdom-kontoret søknadene og prioriterer blant de norske søkerne.

Flere søkere fra samme organisasjon

Vi får ofte spørsmål om flere fra samme organisasjon kan søke, og dette er det i prinsippet ikke noe i veien for. Men det er ofte flere søkere enn kursplasser, og vi vil sjelden prioritere to søkere fra samme organisasjon hvis det er mange søkere. Hvis en organisasjon ønsker å sende flere deltakere, kan de gjerne skrive hvem av søkerne som de ønsker skal prioriteres.

 

NO-TCP-46-2012(26.03.2012)

Les også om
Hvorfor delta på Aktiv Ungdom-kurs
Aktiv Ungdom + Ungdom & Fritid = Sant
GET IN NET Training Course on Management of a Transnational Youth Initiative Project
BiTriMulti (BTM) - Multilateral Training Course for newcomers in youth exchanges
Nordic Appetiser - Youth Exchanges for Beginners
BiTriMulti (BTM) - Multilateral Training Course for newcomers in youth exchanges
Film: Lær nye metoder, finn samarbeidspartnere, skap prosjekter!
Give POWER to EMPOWER
Seminar “iNEETiative - Holistic Approach to Youth at Risk and in NEET situation”
TICTAC - Multilateral Training Course to support quality in youth worker mobility activities under Erasmus+ Youth in Action
APPETISER - An introduction on how to use the ‘Erasmus+ Youth in Action’ Programme for international youth work
TRANS-INCLUSION ERASMUS+ SEMINAR
EuroPeers: European Network Meeting
Korleis bruke kursdatabasen Salto
Praktisk informasjon om kursa


This site UK

Aktiv Ungdom på Instagram og Twitter, #aktivungdom
RSS Hold deg oppdatert
med RSS