Utskriftsvennlig versjon Del på Facebook

Kurs: Risk n'Roll, Nord-Irland 5. - 9. juni


FareskiltMye uforutsett kan skje når man gjør internasjonale prosjekter med ungdom. Er du godt forberedt kan du kanskje forutse og unngå noen situasjoner, og håndtere vanskeligheter som dukker opp på en bedre måte. Dette kurset hjelper deg langt på vei! Søknadsfrist 13. aprilHva

Forebygging og krisehåndtering står sentralt i Aktiv Ungdom-programmet , og alle søkere må beskrive hvordan de jobber med dette i sine prosjekter. Dette kurset bygger på erfaringer utvekslet mellom brukere av programmet og ansatte ved de nasjonale kontorene, og skal gi deltakerne gode forutsetninger for å lage trygge og gjennomtenkte prosjekter. 

 

En stor del av arbeidet med sikkerhet og forebygging dreier seg om å bli enige om regler og ansvar. I det ligger også å sikre seg at man forstår ting likt. Gruppearbeid, presentasjoner, simuleringer og andre metoder vil bli tatt i bruk for å definere risiko, belyse mulige situasjoner og finne løsninger.

 

Hvem kan delta?

Kurset er for ungdomsarbeidere og -ledere med erfaring fra minst ett internasjonalt ungdomsprosjekt, og med planer om å gjøre flere. Søkerne må være interessert i temaet risikohåndtering og ønske å gå i dybden på dette. Søkere må være over 18 år, beherske engelsk som arbeidsspråk og delta aktivt på hele kurset.

 

Kostnader

Reise og opphold dekkes mot en egenandel på kr. 500. Deltakeren legger selv ut for reise og får refundert dette i etterkant.

  

Mer informasjon og søknadsskjema

Kurset arrangeres av Aktiv Ungdom i Storbritannia og finner sted i Belfast 1. - 6. juni.

 

På Salto-sidene kan du finne utfyllende informasjon om kurset, og lenke til elektronisk søknadsskjema.

 

Søknadsfrist 13. april 2012.  

 

Har du spørsmål, kontakt Irene Handeland, tlf. 46 61 51 66.

 

Nettbasert søknad

Det er nettbasert søknad (online application) til dette kurset, følg lenken til dette over. Dersom du ikke alt er registrert i den europeiske kursdatabasen (Salto), må du opprette en søkerprofil med personlige opplysninger. Disse opplysningene hentes inn i søknaden, og brukes når vi skal velge ut deltakere, til deltakerlister osv. Det er derfor viktig at du fyller ut alle de obligatoriske feltene.

 

Etter at du har opprettet søkerprofil, kommer du rett inn i søknadsskjemaet. Dine personlige data er da fylt ut. Svar så på spørsmålene i skjemaet. Denne informasjonen brukes når vi skal velge ut deltakere, og sendes også til kurslederne slik at de vet litt om bakgrunnen til deltakerne. Når du trykker på ”Registrer”, blir skjemaet lagret. Etter søknadsfristen leser vi på Aktiv Ungdom-kontoret søknadene og prioriterer blant de norske søkerne.

Flere søkere fra samme organisasjon

Vi får ofte spørsmål om flere fra samme organisasjon kan søke, og dette er det i prinsippet ikke noe i veien for. Men det er ofte flere søkere enn kursplasser, og vi vil sjelden prioritere to søkere fra samme organisasjon hvis det er mange søkere. Hvis en organisasjon ønsker å sende flere deltakere, kan de gjerne skrive hvem av søkerne som de ønsker skal prioriteres.

 

NO-TCP-26-2012(28.03.2012)

Les også om
Hvorfor delta på Aktiv Ungdom-kurs
Aktiv Ungdom + Ungdom & Fritid = Sant
Seminar om ekstremisme
GET IN NET Training Course on Management of a Transnational Youth Initiative Project
BiTriMulti (BTM) - Multilateral Training Course for newcomers in youth exchanges
Nordic Appetiser - Youth Exchanges for Beginners
Youth policy in practice
Film: Lær nye metoder, finn samarbeidspartnere, skap prosjekter!
Short and Snappy - Kontaktseminar i nytt format!
Give POWER to EMPOWER
Seminar “iNEETiative - Holistic Approach to Youth at Risk and in NEET situation”
TICTAC - Multilateral Training Course to support quality in youth worker mobility activities under Erasmus+ Youth in Action
Network meeting: Structured Dialogue
Connect and Co-Create: CMS on Sustainability for Transnational Youth Initiatives under Erasmus Plus
TRANS-INCLUSION ERASMUS+ SEMINAR
I REJECT, DO YOU?
EuroPeers: European Network Meeting
Korleis bruke kursdatabasen Salto
Praktisk informasjon om kursa


This site UK

Aktiv Ungdom på Instagram og Twitter, #aktivungdom
RSS Hold deg oppdatert
med RSS