Utskriftsvennlig versjon Del på Facebook

Kurs: T-New, opplæringsaktiviteter for de som jobber med ungdom, Ukraina 23. - 29. april


Lær å bruke prosjekttypen "Tilskudd til ungdomsarbeidere" og møt mulige samarbeidspartnere fra mange land. Ønsker du å skape prosjekter med organisasjoner i Øst-Europa og Kaukasus, er mulighetene for støtte gode i 2012! Søknadsfrist 11. mars.Hva?

Prosjekter innenfor Tilskudd til ungdomsarbeidere kan gjøres både med programland og med organisasjoner fra EUs naboregioner, for eksempel Øst-Europa og Kaukasus. Aktiviteter som kan få støtte er blant annet kurs og seminarer, jobbhosptering, planleggingsbesøk og nettverksbygging.

 

Med dette kurset ønsker man å skape større innsikt i hvordan man kan bruke disse prosjekttypene, og hvordan man kan øke kvaliteten på aktivitetene. Det er en målsetning at kurset skal føre til flere opplæringsprosjekter med partnere fra Øst-Europa og Kaukasus.

 

Hvem kan delta?

Kurset passer for ungdomsarbeidere og -ledere, og prosjektledere som er interessert i å utvikle prosjekter innenfor dette temaet med partnere fra Øst-Europa og Kaukasus.

 

Søkere må være over 18 år, beherske engelsk som arbeidsspråk og delta aktivt på hele seminaret. 

 

Kostnader

Reise og opphold dekkes mot en egenandel på kr. 500. Deltakeren legger selv ut for reise og får refundert dette i etterkant.

  

Mer informasjon og søknadsskjema

Kurset arrangeres av Salto ressurssenter for Øst-Europa og Kaukasus i samarbeid med Polens nasjonale kontor for Aktiv Ungdom og finner sted på Krim i Ukraina 23. - 29. april.

 

På Salto-sidene kan du finne utfyllende informasjon om kurset, og lenke til elektronisk søknadsskjema.

 

Søknadsfrist 11. mars 2012.  

 

Har du spørsmål, kontakt Ståle Sandberg, tlf. 46 61 52 46 eller Irene Handeland, tlf. 46 61 51 66.

 

Nettbasert søknad

Det er nettbasert søknad (online application) til dette kurset, følg lenken til dette over. Dersom du ikke alt er registrert i den europeiske kursdatabasen (Salto), må du opprette en søkerprofil med personlige opplysninger. Disse opplysningene hentes inn i søknaden, og brukes når vi skal velge ut deltakere, til deltakerlister osv. Det er derfor viktig at du fyller ut alle de obligatoriske feltene.

 

Etter at du har opprettet søkerprofil, kommer du rett inn i søknadsskjemaet. Dine personlige data er da fylt ut. Svar så på spørsmålene i skjemaet. Denne informasjonen brukes når vi skal velge ut deltakere, og sendes også til kurslederne slik at de vet litt om bakgrunnen til deltakerne. Når du trykker på ”Registrer”, blir skjemaet lagret. Etter søknadsfristen leser vi på Aktiv Ungdom-kontoret søknadene og prioriterer blant de norske søkerne.

Flere søkere fra samme organisasjon

 

Vi får ofte spørsmål om flere fra samme organisasjon kan søke, og dette er det i prinsippet ikke noe i veien for. Men det er ofte flere søkere enn kursplasser, og vi vil sjelden prioritere to søkere fra samme organisasjon hvis det er mange søkere. Hvis en organisasjon ønsker å sende flere deltakere, kan de gjerne skrive hvem av søkerne som de ønsker skal prioriteres.

 

NO-TCP-38-2012

 

 (05.03.2012)

Les også om
Hvorfor delta på Aktiv Ungdom-kurs
Aktiv Ungdom + Ungdom & Fritid = Sant
GET IN NET Training Course on Management of a Transnational Youth Initiative Project
BiTriMulti (BTM) - Multilateral Training Course for newcomers in youth exchanges
Nordic Appetiser - Youth Exchanges for Beginners
Youth policy in practice
Film: Lær nye metoder, finn samarbeidspartnere, skap prosjekter!
Short and Snappy - Kontaktseminar i nytt format!
Give POWER to EMPOWER
Seminar “iNEETiative - Holistic Approach to Youth at Risk and in NEET situation”
TICTAC - Multilateral Training Course to support quality in youth worker mobility activities under Erasmus+ Youth in Action
Network meeting: Structured Dialogue
Connect and Co-Create: CMS on Sustainability for Transnational Youth Initiatives under Erasmus Plus
TRANS-INCLUSION ERASMUS+ SEMINAR
I REJECT, DO YOU?
EuroPeers: European Network Meeting
Korleis bruke kursdatabasen Salto
Praktisk informasjon om kursa


This site UK

Aktiv Ungdom på Instagram og Twitter, #aktivungdom
RSS Hold deg oppdatert
med RSS