Utskriftsvennlig versjon Del på Facebook

Kurs: TICTAC – Lær å lage kurs for ungdomsarbeidere, Tyrkia 10. – 16. mars


På dette kurset lærer du hvordan søke økonomisk støtte til å arrangere kurs, planleggingsbesøk, seminarer, studieturer, hospitering og andre kompetansehevende aktiviteter for de som jobber med ungdom. Søknadsfrist 10. januarHva?

Kurset samler ca. 25 deltakere fra 10 land og har som mål å tilrettelegge for tettere samarbeid mellom ungdomsarbeidere i Europa.

 

Aktiv Ungdoms Tilskudd til ungdomsarbeidere og ungdomsledere gir økonomisk støtte til internasjonale kompetansehevende opplærings- og nettverksaktiviteter for de som jobber med ungdom.

 

Dersom du ønsker å hospitere eller gjøre et studiebesøk i en annen organisasjon, arrangere et seminar eller kurse internasjonale partnere i noe akkurat din organisasjon er god på, er dette eksempler på hva du kan søke støtte til fra Aktiv Ungdom.

  

Deltakerne på kurset

 

Hvem kan delta?

Kurset er for alle ungdomsarbeidere/-ledere/-kontakter og frivillige som jobber med ungdom. Kurset krever ingen forkunnskaper, men du må ha lyst til og planer om å skape et internasjonalt Aktiv Ungdom-prosjekt i etterkant av seminaret. Søkere må være over 18 år og kunne snakke og samarbeide på engelsk.

 

Kostnader

Reise og opphold dekkes mot en egenandel på kr. 500. Deltakeren legger selv ut for reise og får refundert dette i etterkant.

 

Mer informasjon og søknadsskjema

Kurset arrangeres av Aktiv Ungdom i Tyrkia, 10. – 16. mars.

 

Du finner mer informasjon om kurset og elektronisk søknadsskjema på Saltos kurssider.

 

Har du spørsmål, ta kontakt med Ståle Mats Sandberg, 46 61 52 46 eller Irene Handeland, 46 61 51 66

 

Søknadsfrist 10. januar 2012.

 

Nettbasert søknad

Det er nettbasert søknad (online application) til dette kurset. For å komme inn på søknadsskjemaet, må du først klikke på lenken til mer informasjon om kurset. Oppe til høyre på siden du da kommer til, finner du en lenke til søknadsskjemaet. Dersom du ikke alt er registrert i den europeiske kursdatabasen (Salto), må du opprette en søkerprofil med personlige opplysninger. Disse opplysningene hentes inn i søknaden, og brukes når vi skal velge ut deltakere, til deltakerlister osv. Det er derfor viktig at du fyller ut alle de obligatoriske feltene.

 

Etter at du har opprettet søkerprofil, kommer du rett inn i søknadsskjemaet. Dine personlige data er da fylt ut. Svar så på spørsmålene i skjemaet. Denne informasjonen brukes når vi skal velge ut deltakere, og sendes også til kurslederne slik at de vet litt om bakgrunnen til deltakerne. Når du trykker på ”Register”, blir skjemaet lagret. Etter søknadsfristen leser vi på Aktiv Ungdom-kontoret søknadene og prioriterer blant de norske søkerne.

 

Flere søkere fra samme organisasjon

Vi får ofte spørsmål om flere fra samme organisasjon kan søke, og dette er det i prinsippet ikke noe i veien for. Men det er ofte flere søkere enn kursplasser, og vi vil sjelden prioritere to søkere fra samme organisasjon hvis det er mange søkere. Hvis en organisasjon ønsker å sende flere deltakere, kan de gjerne skrive hvem av søkerne som de ønsker skal prioriteres.

 

TCP-nummer: NO-TCP-01-2012

 

 

 (07.12.2011)

Les også om
Training of Trainers for European Erasmus+: Youth in Action Projects 2015/2016
Hvorfor delta på Aktiv Ungdom-kurs
Aktiv Ungdom + Ungdom & Fritid = Sant
SMS “Show My Skills”
Korleis bruke kursdatabasen Salto
CONNECTOR 2.0
Film: Lær nye metoder, finn samarbeidspartnere, skap prosjekter!
Gratis nettkurs om Erasmus+: Aktiv Ungdom
Arts for Social Development (14-29 June 2015, Epidavros, Greece)
Youth Work in Lebanon and Cultural Identities: “Diversity of Communities: Richness or?”
Dive into yourself!
Project Factory - Training Course to Develop Cross-sectorial projects for Youth at Risk and in NEET Situation
SOHO - European Training Course for EVS Support People
Erasmus+ Youth in Action: "learning through SPORTS"
Praktisk informasjon om kursa


This site UK

Aktiv Ungdom på Instagram og Twitter, #aktivungdom
RSS Hold deg oppdatert
med RSS