Utskriftsvennlig versjon Del på Facebook

Bli med på det nye nordiske nettverksprogrammet for å motvirke utenforskap


Er du mellom 25 og 35 år og har deltatt i eller drevet et prosjekt som motvirker utenforskap? Meld deg på «Det nya Norden – Uusi Pohjola» innen 10. mars (NB: 10. mars er ny frist).

21. – 25.mai i Esbo, FinlandInnbydelse:


«Det nya Norden – Uusi Pohjola»

Har du vært med og utviklet eller gjennomført et program eller prosjekt som motvirker polariseringen i samfunnet vårt og inkluderer marginaliserte grupper? Vil du dele dine erfaringer og lære av andre? Vil du være med og bygge en nordisk handlingsplan for hvordan vi kan motvirke utenforskap på grasrotnivå?

Om du er mellom 25 og 35 år, er du kanskje den rette personen til å delta i det nye nordiske nettverksprogrammet «Det nya Norden – Uusi Pohjola» 21.-25.05. på Hanaholmens kulturcentrum i Esbo, Finland.


Målet med nettverksprogrammet er å behandle viktige spørsmål rundt Nordens framtid. Vi vil skape en ny, felles agenda for Norden og utvikle modeller for hvordan en sånn agenda skal kunne realiseres. Nettverksprogrammet skal også øke den yngre generasjonens engasjement i det nordiske fellesskapet og skape varige personlige relasjoner over landegrensene.

Hovedtemaet i 2017 kommer til å være inkludering. Hvordan kan vi bygge et nordisk samfunn der alle føler seg inkludert uavhengig av etnisk, sosioøkonomisk eller kulturell bakgrunn? Vi er ute etter å finne mange ulike beste praksis-metoder og skape en ny nordisk agenda ut fra disse.


Det selvstendige Finland fyller 100 år, og det vil Hanaholmens kulturcentrum för Sverige och Finland markere gjennom å lansere et nordisk nettverksprogram for unge aktive fra den offentlige, private og frivillige sektoren. Vi har lang erfaring med å skape varige nettverk og vil på denne måten verne om den nordiske samfunnsmodellen.

For mer detaljert informasjon om programmet, last ned pdf her.

 

Er du interessert og ønsker å delta? Ta kontakt med Annika Jansson på e-post annika.jansson@hanaholmen.fi

eller på telefon +358 503 023363

 

Aktiv Ungdom 20 år

Den Europeiske Ungdomsportalen
Eurodesk-logo

Følg Aktiv Ungdom på #aktivungdom
RSS Hold deg oppdatert
med RSS