Utskriftsvennlig versjon Del på Facebook

Dra på kurs i høst?


Jente med lyspære over hodet - idéFaglig påfyll, inspirasjon og internasjonalt nettverk. Alt dette kan du få ved å bli med på ett av de mange kursene for ungdomsarbeidere og ungdomsledere som Aktiv Ungdom tilbyr i høst. Vi betaler reise og opphold mot en egenandel på 500 kroner.

 Bli inspirert

Høsten er tid for påfyll og planlegging av året som kommer. Vi håper du har tid til å benytte deg av ett av kurstilbudene våre.

 

Vi får gjennomgående svært positive tilbakemeldinger fra deltakerne, som synes at kursene er nyttige med tanke på å arrangere internasjonale ungdomsprosjekter, men også i det daglige arbeidet med ungdom.

 

Er du blant dem som trenger å komme i kontakt med mulige partnere i andre land, er et slikt kurs en ypperlig sjanse til å bli kjent, og starte diskusjonen om fremtidige prosjekter.

 

Ta en titt på kurssidene og se om det er noe som passer for deg.

 

I denne filmen, kan du se hva slags utbytte Espen Holtan fra Østfold kulturutvikling hadde av kurset han deltok på.

 

 

 

Nye deltakere ønskes velkommen

Har du ikke gjort noen Aktiv Ungdom-prosjekter før, er det likevel mulig å få bli med på kurs. Ta kontakt med Gry Nesse dersom du er i tvil om du bør søke. Vi ønsker at flest mulig skal få glede og nytte av tilbudene, og prioriterer ofte nykommere til programmet og kurstilbudet.

Aktiv Ungdom 20 år

Den Europeiske Ungdomsportalen
Eurodesk-logo

Følg Aktiv Ungdom på #aktivungdom
RSS Hold deg oppdatert
med RSS