Utskriftsvennlig versjon Del på Facebook

Engasjerte deltakere på årets Aktiv Ungdom-seminar


Torsdag 18.november 2010 gikk årets Aktiv Ungdom - seminar av stabelen. Seminaret ble arrangert for ungdom og ungdomsarbeidere som har deltatt på våre prosjekter i 2009 og 2010.Aktiv Ungdom - seminaret holdes en gang i året, og er brukernes anledning til å evaluere og gi tilbakemeldinger til oss som jobber direkte med Aktiv Ungdom programmet, i tillegg til å utveksle og hente inspirasjon fra andre brukere av programmet.

 

På årets seminar fikk deltakerne smakebiter fra EUs nye ungdomssatsing ”Youth on the move” og EU 2020. De ble introdusert for den nye power point presentasjonen til Aktiv Ungdom, som skal gjøre Aktiv Ungdom-programmet enda mer synlig for nye brukere. Vi fikk se gode prosjekteksempler på volontørtjenesten fra Stavne Arbeid og kompetanse og Gruppeutveksling fra New Page i Bergen. Gjennom ulike workshops fikk deltakerne blant annet utveksle metodetips, jobbe med risikohåndtering i Aktiv Ungdom prosjekter, diskutere meningen med youthpass og ulike måter å fremme interkulturell læring. Det ble også gjort evaluering av de forskjellige prosjekttypemene i Aktiv Ungdom. Kvelden ble avsluttet med tapas og underholdning frå to volontører fra Stella Polaris på Cafeteateret.

 

Tusen takk til alle som bidrog med sine erfaringer, meninger, råd og tips til hvordan vi kan gjøre dette programmet enda bedre – dette setter vi stor pris på. Vi håper å se enda flere av dere på neste års seminar.

 

 

 

 

Aktiv Ungdom 20 år

Den Europeiske Ungdomsportalen
Eurodesk-logo

Følg Aktiv Ungdom på #aktivungdom
RSS Hold deg oppdatert
med RSS