Utskriftsvennlig versjon Del på Facebook

Europa - sett fra hoppkanten


Alexander Stöckl, med tillstelse fra JumpandReach GmbHLandslagstrener for hoppguttene, Alexander Stöckl, har gjort seg mange refleksjoner rundt læringsutbytte og erfaringsoverføring gjennom internasjonalt samarbeid. Han kommer til lanseringskonferansen for Erasmus+ 23. mai, og har du lyst til å høre innlegget hans, er det fortsatt mulig å melde seg på!Stöckl er entusiastisk til at idrett integreres med utdanning og ungdom i den nye Erasmus+.

 

– Idrett binder nasjoner sammen, det ser vi under store arrangementer som OL og VM. At man har mulighet til å være med i et sånt program, til å studere og tilbringe en tid i utlandet for å få innspill fra en annen kultur og utveksle kunnskap, synes jeg er veldig bra – og det styrker idretten. Alle land har jo stort sett de samme problemene, men det er kulturelt forskjellige måter å løse dem på, sier han.

 

Hele intervjuet med Alexander Stöckl finner du på nettsidene til Senter for internasjonalisering av utdanning.

 

Erasmus+ er EUs nye program for utdanning, opplæring ungdom og sport. Programmet lanseres i Norge på en stor konferanse i Operahuset i Oslo fredag 23. mai. Les mer om arrangementet, og meld deg på.

 

 

Aktiv Ungdom 20 år

Den Europeiske Ungdomsportalen
Eurodesk-logo

Følg Aktiv Ungdom på #aktivungdom
RSS Hold deg oppdatert
med RSS