Utskriftsvennlig versjon Del på Facebook

Nettbasert kurs om søknadsskjema for Erasmus+: Aktiv Ungdom


Skal du søke om støtte til gruppeutveksling, opplæring av ungdomsarbeidere eller Europeisk volontørtjeneste? Syns du det virker komplisert å fylle inn søknadsskjemaet?

 

Bli med når Erasmus+: Aktiv Ungdom organiserer nettbasert kurs om søknadsskjemaet til hovedtiltak 1 den 29. mars klokken 14.00-14.45. Meld deg på her.  

 

For å søke om støtte fra Erasmus+: Aktiv Ungdom må man fylle inn et elektronisk søknadsskjema. Søknadsskjemaet må lastes ned på egen maskin og lagres lokalt før de kan åpnes og fylles ut.

 

I løpet av dette nettbaserte kurset vil vi gå igjennom steg-for-steg hvordan man laster ned og fyller inn skjemaet. Vi vil også vise hva som er viktig å huske på, og hvor det er vanlig at man gjør feil eller møter på problemer. Kurset er for nybegynnere, og vi fokuserer på det tekniske ved søknadsskjemaet, og ikke innholdet i søknaden. 

 

Tekniske krav for å delta:
Når det nærmer seg webinaret vil du få en invitasjon med lenke med nærmere beskrivelse om hvordan du logger deg på kurset. Du behøver en datamaskin, smarttelefon eller nettbrett for å se webinaret, god internettforbindelse og mulighet til å lytte, enten via høyttaler eller øretelefoner. Dersom du sitter foran en datamaskin trenger du ikke laste ned noen programvare, men dersom du vil sitte på telefon eller nettbrett, finnes det en egen app for dette. 


Du vil også få anledning til å stille spørsmål via chat.

Aktiv Ungdom 20 år

Den Europeiske Ungdomsportalen
Eurodesk-logo

Følg Aktiv Ungdom på #aktivungdom
RSS Hold deg oppdatert
med RSS