Utskriftsvennlig versjon Del på Facebook

Norske organisasjoner i samarbeid utenfor Europas nærområder


Aktiv Ungdom gratulerer IOGT Tippetue, Arbeidsinstituttet Midtfylket og Norges Speiderforbund, som alle er partnere i prosjekter som har fått støtte til samarbeid ut over Europas nærområder.Prosjekttype 3.2 Samarbeid med land i resten av verden, åpner for prosjekter med partnere i en rekke av verdens land. Prosjektmidlene tildeles etter egne utlysninger, og søknadene behandles av Education, Audiovisual and Culture Executive Agency i Brüssel.

 

Etter årets utlysning er det altså 3 norske partnere med i slike prosjekter.

 

Tippetue / IOGT deltar i prosjektet Friendship Reaches Ethnical Equality.

Koordinator for prosjektet er Finlands svenske 4H, og de andre partnerne kommer fra Slovenia, Argentina, Uruguay og Brasil. Aktivitetene skal foregå i alle landene, men hovedaktiviteten blir en gruppeutveksling med alle partnerne.

 

Arbeidsinstituttet Buskerud, avdeling Midtfylket deltar i prosjektet S-LAROPA 5.

Koordinator for prosjektet er KERIC- KYSUCE EUROPEAN INFORMATION CENTRE fra Slovakia, og de andre partnerne kommer fra Latvia, Uruguay, Brasil og Chile. En rekke aktiviteter i de ulike landene leder frem til en gruppeutveksling i Chile.

 

Norges Speiderforbund deltar i prosjektet Pathways to leadership.

Koordinator for prosjektet er WORLD ASSOCIATION OF GIRLS GUIDES AND GIRLS SCOUTS (WAGGGS), EUROPE REGION, og partnerne kommer fra ca 40 ulike land i Europa, Karibia og Latin-Amerika. Prosjektet fokuserer på å utvikle gode ungdomsledere, med et spesielt fokus på kvinnelige ledere. Nasjonale aktiviteter leder frem til et stort internasjonalt kurs som skal finne sted i Mexico.

 

Vi ønsker organisasjonene lykke til med prosjektene! 

 

Les mer om alle prosjektene som fikk støtte

Aktiv Ungdom 20 år

Den Europeiske Ungdomsportalen
Eurodesk-logo

Følg Aktiv Ungdom på #aktivungdom
RSS Hold deg oppdatert
med RSS