Utskriftsvennlig versjon Del på Facebook

ung.no – veiviser for ungdomwww.ung.no
Hva skal jeg bli? Kan jeg bytte buksa jeg har kjøpt? Gjør det vondt første gangen? Hvem hjelper meg når jeg har problemer hjemme?Rettigheter og muligheter. ung.no gir svar på ungdoms spørsmål, store som små. Nå har BUFA lansert det splitter nye nettstedet ung.no.

For første gang er offentlig informasjon som angår unge samlet på ett nettsted. På ung.no finnes det råd om hvordan man går frem for å få hjelp eller informasjon, alt fra arbeid og alkohol, til helse og sex, mobbing, kjøpepress og mye mer. Målgruppen er ungdom mellom 14 og 20 år.

Veiviser i offentlig informasjonsjungel
Nå trenger man ikke lenger være jurist for å forstå forbrukerrettighetene, eller lege for å skjønne helseinformasjonen. Vi har funnet de riktige informasjonskildene og beskriver hvordan man går frem for å få hjelp eller mer informasjon, sier Gro Aicher, ansvarlig redaktør for ung.no og direktør i Barne- ungdoms- og familieforvaltningen (BUFA). ung.no har også noveller, reportasjer, forskning og statistikk, spill og konkurranser.

Hvem står bak?
ung.no drives av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir), på oppdrag fra Barne-, ungdoms og familiedepartementet.

Aktiv Ungdom 20 år

Den Europeiske Ungdomsportalen
Eurodesk-logo

Følg Aktiv Ungdom på #aktivungdom
RSS Hold deg oppdatert
med RSS