Utskriftsvennlig versjon Del på Facebook

Logoer fra Erasmus+: Aktiv Ungdom


Alle prosjekter som har mottatt støtte fra Erasmus+: Aktiv Ungdom er forpliktet til å opplyse om denne støtten. Her finner du logoene du trenger i ulike formater.I kontrakten som inngås mellom Erasmus+: Aktiv Ungdom og støttemottaker skriver søkeren under på at at man vil informere om hvor støtten kommer fra i tråd med retningslinjene under.


Dette er viktig både for å synliggjøre hva Aktiv Ungdoms midler brukes til og for å sikre at andre får kjennskap til programmet og muligheten til å søke støtte selv. 

 

Hvordan opplyse om støtte

I henhold til kontrakten må dere opplyse om støtten:

 

 

Materiell

På alt materiell (flyers, brosjyrer, plakater, rapporter, filmer, hjemmesider) som er knyttet til prosjektet som har mottatt støtte, skal det stå følgende setning:

 

Prosjektet gjennomføres med støtte fra EU-programmet Erasmus+: Aktiv Ungdom. Dette materiellet inneholder støttemottakers meninger og synspunkter. Verken det Nasjonale kontoret for Erasmus+: Aktiv Ungdom eller Den europeiske kommisjonen kan holdes ansvarlig for innholdet.

 

Disse to logoene må være inkludert og synlig på alt materiell:

 

1) Erasmus+ (EU-flagget og navn på programmet)

 

Logo i pdf

Logo i jpg

Logo i png

Logo i wmf

 

2) Aktiv Ungdom, norsk logo

 

Aktiv Ungdom rød logo

 

Logo i pdf

Logo i eps

Logo i jpg

Logo i tif

 

  

Lager dere film om prosjektet?

Ungdommer og organisasjoner er ofte interessert i å vite mer om prosjekter som er gjennomført med støtte fra Erasmus+: Aktiv Ungdom, for å lære og bli inspirert. Derfor vil vi gjerne at dere tipser oss om filmer dere legger ut på Youtube eller andre steder, dere må gjerne dele slike på vår Facebookside. Husk å redigere inn logo in fimene også!

 

Får dere presseoppslag? Vi vil gjerne få beskjed!

Det er flott om dere kan gi oss beskjed dersom dere får oppslag i presse (lokal/regional/nasjonal) eller andre medier, så vi kan få med dere på presseklipp-lista vår.

 

Hvordan jobbe med media og gjøre aktivitetene synlig?

Her kan dere laste ned en veileder som hjelper dere i gang med arbeidet med å skape blest rundt prosjektene og resultatene deres:

 

Aktiv Ungdom rød logo
Guide til formidling fra prosjekter i Erasmus+ (SIU)
 

Lykke til med prosjektet og kontakt oss gjerne dersom dere har behov for å få tilsendt informasjonsmateriell eller annet!

 

Boka Making Waves gir deg nyttige tips til hvordan du kan skape synlighet og få effekt av prosjektene dine. Making Waves kan lastes ned fra nettsidene til SALTO-youth.

 

Husk at prosjektet deres ligger på Erasmus+ Project Results Platform (EPRP)

Alle prosjekter som får støtte i Erasmus+ får sitt oppslag på EPRP, med prosjektbeskrivelse hentet fra søknaden. Alle støttemottakere kan laste opp prosjektresultater til plattformen, og spesielt interessante og godt gjennomførte prosjekter kan flagges som best practice og suksesshistorier.(10.05.2017)

Les også om
Logoer fra Erasmus+: Aktiv Ungdom
Nettbaserte kurs om Erasmus+: Aktiv Ungdom
Foreldres samtykke
Få oversikt over muligheter i Europa!
Partneravtale
Erasmus+: Aktiv Ungdom presentasjon


Aktiv Ungdom 20 år

Den Europeiske Ungdomsportalen
Eurodesk-logo

Følg Aktiv Ungdom på #aktivungdom
RSS Hold deg oppdatert
med RSS