Utskriftsvennlig versjon Del på Facebook

Har du et EVS-opphold bak deg? Ønsker du å bidra til å gi andre en slik mulighet?


Synes du flest mulig bør få informasjon og inspirasjon til å reise på EVS? Kom på årsmøte i NEVO! Om du tidligere har reist ut som volontør, har du sikkert mange minner og opplevelser å se tilbake på. Kanskje var EVS-oppholdet ditt også det som fikk deg til å endre retning i livet, gjorde deg mer selvstendig, og mer bevisst på egne ressurser og interesser. Kanskje fikk du endelig motivasjonen du trengte for å fullføre skolegangen. Eller kanskje ble du klar over hva du brenner for, eller hva du ønsker å bli?

 

Uansett: du er velkommen til årsmøte i NEVO! NEVO er en gruppe tidligere EVS-volontører som ønsker å bidra til at en ny generasjon av unge og håpefulle får oppleve å reise ut i Europa. Alle eks-volontører er velkomne, både ferske nylig hjemkomne og de som har vært hjemme en stund. Du forplikter deg selvsagt ikke til noen ved å møte opp! Hold av lørdag 28. januar kl. 12-18, og meld deg på via facebook-eventen nedenfor.

 

NYHET: Via Eurodesk kan vi nå tilby alle tidligere volontører et honorar på 500 kr. for hvert informasjonsoppdrag dere gjør for oss. Ta kontakt med Ingrid Dybvik (epost: ingrid.dybvik@bufdir.no, tlf: 46619051) for mer informasjon og for å melde din interesse.

 

Les mer og meld deg på årsmøte i NEVO her!

 

Les også om
Finnes det andre muligheter?


Aktiv Ungdom 20 år

Den Europeiske Ungdomsportalen
Eurodesk-logo

Følg Aktiv Ungdom på #aktivungdom
RSS Hold deg oppdatert
med RSS