Kurs for ungdomsarbeidere: Go for change!

Lær mer om hvordan du kan heve kvaliteten på lokalt ungdomsarbeid gjennom refleksjon, analyse og strategisk arbeid. Kurset består av to moduler. En i Belgia i april og en i Finland i juni.

Tid

04. april — 16. juni 2022

Sted

Belgia og Finland

Søknadsfrist

10. februar 2022

Deltakerne på dette kurset vil få anledning til å reflektere over og analysere eget ungdomsarbeid gjennom en rekke verktøy og tilnærminger. Du vil lære mer om god praksis fra lokalt ungdomsarbeid i Europa, og få oversikt over hvilke ressurser og tilbud som finnes på europeisk nivå som kan bidra til å gjøre ungdomsarbeidet enda bedre.

  • Første kursmodul: 4.-7. april 2022 (Kortrijk i Belgia)
    Individuelle oppgaver og webinarer. Frivillig deltakelse (28. april, 18. mai, 8, juni fra 10:00-13:00).
    Andre kursmodul: 13.-16. June 2022 (Kouvola, Finland)

Målgruppe

Kurset er for ungdomsarbeidere og andre som har en aktiv rolle i ungdomsarbeid. Du kan jobbe i en organisasjon, kommune eller andre steder som påvirker utviklingen av lokalt ungdomsarbeid.

Deltakeravgift

Det eneste du betaler er en egenandel på 500 kroner per kurs. Kurs, reise, opphold og de fleste måltider er inkludert.

Påmelding

Les mer og meld deg på her (ekstern lenke)

Om Europe Goes Local

Kurset er en del av Europe Goes Local, som det nasjonale kontoret for Erasmus+: Aktiv Ungdom er med i. Det er et flerårig prosjekt som skal få kommuner til å engasjere seg internasjonalt gjennom Erasmus+: Aktiv Ungdom, og å utvikle ungdomspolitikk og ungdomsarbeid. Les mer om samarbeidet her (ekstern lenke).