Trebokstaver som former ordet QUEER

Queer it up!

Er du ungdomsarbeider og usikker på hva LHBT og QUEER betyr? Blir med på kurs for å lære mer, og hva dette betyr for deg som ungdomsarbeider. Søknadsfrist er 21. juli.

Tid

23. september — 28. september 2019

Sted

Mollina, Spania

Søknadsfrist

21. juli 2019

Kurset er for deltakere som har ingen erfaring med LHBT-temaet (lesbiske, homofile, bifile og transpersoner). Du vil lære mer om hva seksuell identitet og kjønnsidentitet er, og hva dette betyr for ungdomsarbeidet. Du vil få vite mer om hvilke utfordringer det å jobbe med LHBT-ungdommer kan by på, hvilke problemer en del av ungdommene står ovenfor, og hvordan du kan sørge for en positiv endring. Etter det fem-dager langer kurset er du forhåpentligvis bedre rustet til å bekjempe fordommer og diskriminerende holdninger mot LHBT-ungdom. Kurset er basert på ikke-formelle læringsmetoder, og dere vil lære av hverandre. Du vil få dele dine egne erfaringer, men også ta et kritisk blikk på egen praksis.

Les mer og søk om å delta her.  (ekstern lenke)

Deltakeravgift

De som får plass på kurset får dekket reise-, opphold-, og kursutgifter mot en egenandel på 500 kr. Du må selv bestille og betale for reisen og få utleggene refundert etter kurset.