Bidra til ny strategi om ungdomsdeltakelse i Europa

Bli med når 120 ungdomsarbeidere, forskere og beslutningstakere møtes i Estland fra 4. til 6. mai for å diskutere en ny strategi om ungdomsdeltakelse. Søknadsfrist er 28. februar.

Tid

04. mai — 06. mai 2020

Sted

Tallinn, Estland

Søknadsfrist

28. februar 2020

Om strategien

Strategien om ungdomsdeltakelse skal bidra til å oppnå EUs mål på ungdomsfeltet gjennom brukt av Erasmus+-programmet og Det europeiske solidaritetskorpset.

Strategien er utarbeidet av Salto Participation and Information, som er et ressurssenter etablert av EU-kommisjonen. De har utviklet den i samarbeid med nasjonale kontorer for Erasmus+, beslutningstakere, eksperter og andre som er aktive på ungdomsfeltet.

Om forumet

I løpet av forumet skal deltakerne diskutere hvordan ungdommer, nasjonale kontorer for Erasmus+, beslutningstakere, ungdomsarbeidere, ungdomsledere og forskere samlet kan styrke ungdomsdeltakelse i Europa gjennom EUs ungdomsprogrammer og ved hjelp av den nye strategien. Du vil også få utveksle erfaringer om ungdomsarbeid og ungdomsdeltakelse med andre deltakere og få rykende fersk informasjon om EUs fremtidige programmer relatert til ungdomsdeltakelse.

Deltakerprofil

Forumet er for ungdomsarbeidere, trainere, ungdomsledere, forskere på ungdomsfeltet og beslutningstakere.

Deltakeravgift

Dersom du får plass på forumet får du dekket reise-, oppholds- og kursutgifter mot en egenandel på 500 kr per person. Du må selv bestille og betale for reisen. Du vil få utleggene refundert etter kurset.

Søknadsskjema

Les hele utlysningen og søk om å delta på Salto.