Illustrasjon av musikkspillere og headsets

The Sound of Music V

Dette kurset er for ungdomsarbeidere som vil lære mer om hvordan man kan bruke musikk i læringsaktiviteter med ungdommer. Søknadsfrist er 6. oktober.

Tid

01. desember — 08. desember 2019

Sted

Budapest, Ungarn

Søknadsfrist

06. oktober 2019

Musikk kan nemlig brukes på forskjellige måter: til å slappe av, for å aktivisere, samarbeide, reflektere og for å promotere læring. På dette kurset vil du lære mer om hvordan du kan bruke musikk mer bevisst i ikke-formelle læringsaktiviteter med ungdommer. Du vil få vite med om teori og hvordan musikk påvirker kroppen vår og følelsene våre. Du vil lære mer om hvilken effekt musikk kan ha på deltakernes humør i aktiviteter du organiserer, og du vil bli bedre til å velge riktig musikk til forskjellige anledninger (teamwork, refleksjon, for å få opp energinivået, inspirere osv.). Du vil også få vite litt mer om hvordan du lager spillelister, redigerer og leter etter musikk, men det er ikke et kurs for deg som vil bli DJ eller bli profesjonell musiker.

Deltakerprofil

  • Ungdomsarbeidere, trainere, mentorer og ungdomsledere som jobber jevnlig med ungdommer
  • Du må være over 18 år og ha grunnleggende forståelse av engelsk

Deltakeravgift og praktisk informasjon

De som får plass på kurset får dekket reise-, opphold-, og kursutgifter mot en egenandel på 500 kr. Du må selv bestille og betale for reisen og få utleggene refundert etter kurset.

Søknad

Les mer og søk om å delta her (ekstern lenke).