Virtuell utveksling – høstkurs

Lær mer om hvordan du kan inkludere virtuelle utvekslinger i ungdomsarbeid. Det nettbaserte kurset varer i seks uker (fra 13. september til 24. oktober) og du må sette av ti timer for å gjennomføre det. Søknadsfrist er 30. juli.

Tid

13. september — 24. oktober 2020

Sted

Online

Søknadsfrist

30. juli 2020

Dette kurset gir deg en introduksjon til Erasmus+ Virtual Exchange og hvordan du kan lage din egen virtuelle utveksling. Virtuelle utvekslinger kan være et eget prosjekt, eller så kan du integrere dem i en gruppeutveksling, frivillig arbeid, ungdomsinitiativ, strategisk partnerskap eller ungdomspolitisk møte.

Kurset varer i seks uker, og du vil hva som kjennetegner en vellykket virtuell utveksling, å designe og gjennomføre interkulturelle læringsaktiviteter for ungdommer og samarbeid over nett.

Kurset består av 3 diskusjoner på nett (4,5 timer) og ukentlige aktiviteter på plattformen (5,5 timer). Det er designet for å møte ungdomsarbeideres behov for fleksibilitet.

Deltakerprofil

Kurset er for ungdomsarbeidere som er over 18 år. Du trenger ingen erfaring med virtuelle utvekslinger fra før av. En viktig del av kurset er å starte på planleggingen og gjennomføringen av en virtuell utveksling, så du må være tilknyttet en organisasjon som jobber med ungdommer.

Søknad

Les mer og søk om å delta her. (ekstern lenke)

Det koster ingenting å delta.

Om Erasmus+ Virtual Exchange

Erasmus+ Virtual Exchange er et pilotprosjekt finansiert av EU-kommisjonen som skal styrke og utvide rekkevidden av Erasmus+-programmet. Målet er å fremme felles forståelse og utvikle ferdighetene til unge. Det er en målsetting om å nå 25.000 ungdommer i perioden mellom 2018 og 2020.

Mer informasjon

Hjemmesiden til Erasmus+ Virtual Exchange

Håndbok for ungdomsorganisasjoner 

Video om Erasmus+ Virtual Exchange 

Webinar om Erasmus+ Virtual Exchange