Aktuelt 16. nov 2020

Del dine erfaringer med andre

Vil du bli EuroPeer?

Har du deltatt på et prosjekt igjennom Erasmus + Aktiv på Ungdom eller Det europeiske solidaritetskorpset? Har du lyst til å fortelle om dine opplevelser og erfaringer til andre ungdommer og ungdomsarbeidere? Da kan du bli EuroPeer! Som EuroPeer får du mulighet til å bruke engasjementet ditt og fortelle andre ungdommer hvorfor du mener de bør tørre å ta skrittet ut i verden. Du vil få et universalgavekort på 500 kr. for hvert oppdrag du gjør for oss. Det er ingen opptakskrav, utover at du må ha deltatt på et internasjonalt prosjekt, og at du ønsker å bruke din erfaring for å inspirere andre.

Som EuroPeer kan du:

  • Holde presentasjoner for andre ungdommer og/eller ungdomsarbeidere. Fortell og vis bilder fra ditt prosjekt, og oppfordre andre til å arrangere/delta på liknende prosjekter.
  • Stå på stand, del ut løpesedler og fortell om dine opplevelser.
  • Skriv om din opplevelse på prosjekt eller om andre internasjonale tema som opptar deg til Den europeiske ungdomsportalen.
  • Du kan også ha enkelveiledning med en til to personer. For dette får du 250 kr. i gavekort per oppdrag. For andre oppdrag får du et gavekort på 500 kr.

Andre initiativer for å spre informasjon er også mulig! Vær gjerne kreativ, her er det bare fantasien som setter grenser. Kanskje du har lyst til å gjøre et stunt sammen med andre EuroPeers i ditt område? Eller kanskje dere vil la dere intervjue av lokalavisa eller skrive et leserinnlegg til en avis?

Få opplæring og delta på kurs

Som EuroPeer kan du få veiledning og støtte når du måtte ønske fra Eurodesk. Bare ta kontakt om du har spørsmål knyttet til å holde en presentasjon, om du trenger veiledning til en tekst du har skrevet, eller annet. Du vil også få mulighet til å delta på kurs, både nasjonalt og internasjonalt.

Som EuroPeer får du tilbud om å delta på både nasjonale og internasjonale kurs og seminarer. Du blir kjent med andre EuroPeers og kan få opplæring i historieformidling, presentasjonsteknikk, skriving, organisering av eventer, og annet. Du vil også få tilbud om å

Ønsker du å bli EuroPeer eller har du spørsmål til ordningen, er du velkommen til å ta kontakt.

Kontaktperson:

Ingrid Dybvik
Mobil: 452 14 688