Aktuelt 23. mar 2021

Bli med på infomøte: hvordan kan du bruke nye Erasmus+?

Nye Erasmus+ lanseres våren 2021, og det betyr at du som er ung eller jobber med ungdom kan søke om støtte til spennende prosjekter. Enten du kjenner til ungdomsdelen av Erasmus+ fra før, eller er helt fersk, vil det være nyttig for deg å sjekke ut hva som er nytt i den neste syvårsperioden.

I uke 15 vil vi gi deg en introduksjon til ulike deler av programmet. Du kan delta på de introduksjonene som er mest relevante for deg.

Klikk her for å melde deg på et eller flere digitale infomøter

Introduksjon til Erasmus+ Ungdom – mandag 12. april kl 10:00 – 11:00

Dette er en grunnleggende innføring i hva ungdomsdelen av Erasmus+ er, praktisk informasjon til deg som vil søke om støtte, og hva som skiller denne programperioden fra forrige. Vi gir deg en oversikt over prosjekttypene og de nye prioriteringene i programmet.

Gruppeutveksling – tirsdag 13. april kl. 10:00 – 11:00

Med gruppeutveksling kan ungdommer mellom 13 og 30 år få besøk av eller besøke ungdomsgrupper i andre land.

Opplæring for ungdomsarbeidere – onsdag 14. april kl. 10:00 – 11:00

Styrk kvaliteten på ungdomsarbeidet ditt! Søk om støtte til studieturer, kurs, jobbhospitering og andre opplæringsaktiviteter.

Små samarbeidsprosjekter – onsdag 14. april kl. 13:00 – 14:00

Denne prosjekttypen er for grasrotorganisasjoner og nykommere i programmet. Prosjekttypen likner de store samarbeidsprosjektene, men har kortere lengde og mindre tilskudd.

Ungdomsstyrte prosjekter – torsdag 15. april kl. 10:00 – 11:00

Det som tidligere ble kalt ungdomspolitiske møter blir nå erstattet av prosjekttypen ungdomsstyrte prosjekter. Her kan du søke om støtte til lokale, nasjonale og internasjonale prosjekter for ungdommer mellom 13 og 30 år. Denne prosjekttypen skal fremme ungdomsdeltakelse.

Store samarbeidsprosjekter – fredag 16. april kl. 11:00 – 12:00

Disse skal svare ut behov i ungdomssektoren, heve kvaliteten på egne aktiviteter og øke kapasiteten til å samarbeide internasjonalt. Denne prosjekttypen erstatter den tidligere typen strategiske partnerskap.

Klikk her for å melde deg på en eller flere infomøter

Se også hele oversikten over kurs og arrangementer her.