Aktuelt 08. feb 2019

Nominer ditt prosjekt – vinn reise til Brussel!

Har du nylig gjennomført eller gjennomfører du et Erasmus+: Aktiv Ungdom-prosjekt som handler om demokrati, deltakelse eller aktivt medborgerskap?

Nå har du mulighet til å få reise til Brussel for å delta i Den europeiske ungdomsuken. I år er temaet «Democracy and me.» Den som var med på å koordinere prosjektet og en ung deltaker får reise.

Reise og opphold blir dekket av EU-kommisjonen.

Hva må du gjøre for å nominere ditt prosjekt?

  • Send en kort beskrivelse av prosjektet og prosjektnummer på norsk eller engelsk.
  • Skriv et par setninger om hvordan prosjektet illustrerer «Democracy and me» og hvordan det bidrar til demokrati, deltakelse eller aktivt medborgerskap. Det trenger ikke være så avansert, selve handlingene kan være relativt enkle og dagligdagse.
  • Legg ved 1-2 bilder fra prosjektet. Prosjektene skal stilles ut i Brussel og profileres på nett, så det er viktig at dere har gode bilder fra prosjektet.
  • Ditt navn og din rolle i prosjektet.
  • Prosjektet må være pågående, eller avsluttet i løpet av 2018.
  • Beskrivelse og bilder sendes til aktiv.ungdom(a)bufdir.no
  • Frist: 18. februar.

Det nasjonale kontoret for Erasmus+: Aktiv Ungdom velger ut de to prosjektene som best illustrerer temaet «Democracy and me». Disse to prosjektene sendes til EU-kommisjonen, som foretar den endelige utvelgelsen.

Om Europeisk ungdomsuke

Annethvert år organiseres Europeisk ungdomsuke. Tema for ungdomsuken 2019 er «Democracy and me». I år markeres dette i Brussel mandag 27. og tirsdag 28. april. Det blir en stor samling i hovedsalen i Europa-parlamentet, debatter med politikere, festlige arrangementer om kvelden osv. Ungdommer og organisasjoner fra hele Europa vil delta. Dette vil du ikke gå glipp av!

Europeisk ungdomsuke 2019

Europeisk ungdomsuke 2019